Препоръки

ceibgКРИБ – Конфедерация на работодателите и индустриалците в България

Консултантите от Телбро, прилагайки методите на международната организация – „Society of Telecommunications Consultants (STC)“ www.sctcconsultants.org, направиха цялостен одит на разходите за мобилни комуникации, фиксирана телефония и интернет. Те умело съчетаха предложенията на телефонните компании с действителния ни трафик. Така успяхме да изключим ненужни услуги и да оптимизираме разходите си.

Софтуера за анализ на предложенията и преизчисляване на фактурите на бизнес абонати на мобилни оператори показва ясно какво трябва да направим за да намалим сметката си без да ограничаваме телекомуникационният ни трафик. В нашият случай намалението на сметката ни за фиксирана телефония и интернет е в размер на 65%.

Още

 

 

feldbacher_telbro

“Фелдбахер Фрут Партнърс България” ЕООД – утвърден производител на замразени плодове и зеленчуци

Телекомуникациите са бизнес, който обвързва цялостната ни работа с него и същевременно постоянно генериращ разходи. Изненадахме се, че фирма Телбро развива консултантски бизнес, който цели намаляване на телекомуникационните ни разходи. За нас този бизнес беше непонятен, но след като водихме първоначални преговори с телекомите решихме, че Телбро познава по-добре този бизнес и е по-добре да им се доверим. Оказа се че преговорите, които сме водили преди намесата на Телбро са щели да доведат до съвсем малко спестяване, въпреки „щедрите предложения” на телекомите, защото офертите дават спестяване от една страна, а същевременно водят до увеличение от друга. Още

 

 

optisprintОптиспринт ООД

Като пазарен лидер в региона на Плевен на интернет услуги и телевизия, групата ни трябваше да вземе решение с кой телеком да работи. След дълги преговори с телекомите и вътрешни разногласия във фирмата решихме да използваме независим телеком консултант в лицето на фирма Телбро. Анализа и препоръките относно офертите на база нашия трафик ни помогнаха по-ясно да разберем каква е реалната ситуация с предоставените оферти и така да направим правилният избор.

След подписването на договора ползваме Телбро ЕООД за анализ на фактурите ни за грешки относно подписаните клаузи и отстъпки по сключения договор. Това ни гарантира сигурност, че това което сме подписали в договора реално го получаваме отразено във фактурите.Още

 

 

lebosol

Лебозол България

Фирма Телбро поддържа нашата локална и телефонна мрежа от самото създаване на представителството на фирмата в България. Изградихме отлични взаимоотношения и при нужда винаги са откликвали своевременно, като особено впечатление ни направи тяхната инициативност при решаване на проблемите ни.

Прилагането на техните препоръки за изграждане и поддръжка на мрежата позволява безпроблемно да изпълняваме основната ни дейност.

Отчитайки тези взаимоотношения, при изтичане на договора с телеком-доставчиците ние със сигурност ще използваме тяхната услуга „телеком-оптимизация” за намаляване на оперативните ни разходи.

 

 

sarten_ood

Сартен България Еоод

Фирма Телбро ни помогна да оптимизираме разходите си за телекомуникации без да променяме броя на ползваните телефони и запазване на генерирания трафик, като дори добавихме нови услуги. Новите ни фактури за последното тримесечие са средно с 35% по-ниски сравнено с фактурите ни за последното тримесечие на миналата година. Това ще ни позволи получим средно годишно спестяване от телекомуникации в рамките на 18 000лв. Оптимизирането се реализира без да се налага да сменяме текущия телеком доставчик.
След подписването на договора Телбро провериха новите ни фактури за грешки и дали получаваме това което сме договорили. В трите фактури имаше грешки от типа: липсващи отстъпки, не сменени тарифни планове, не спрени такси и др. След откриването на тези грешки се оказа, че фактурите ни трябва да са по-ниска с още 4%.
Във връзка с постигнатата оптимизация препоръчваме да ползвате Телбро ЕООД за да може да подходите професионално към този вид оптимизация.