“Фелдбахер Фрут Партнърс България” ЕООД

feldbacher_telbro“Фелдбахер Фрут Партнърс България” ЕООД – утвърден производител на замразени плодове и зеленчуци

Телекомуникациите са бизнес, който обвързва цялостната ни работа с него и същевременно постоянно генериращ разходи. Изненадахме се, че фирма Телбро развива консултантски бизнес, който цели намаляване на телекомуникационните ни разходи. За нас този бизнес беше непонятен, но след като водихме първоначални преговори с телекомите решихме, че Телбро познава по-добре този бизнес и е по-добре да им се доверим. Оказа се че преговорите, които сме водили преди намесата на Телбро са щели да доведат до съвсем малко спестяване, въпреки „щедрите предложения” на телекомите, защото офертите дават спестяване от една страна, а същевременно водят до увеличение от друга.
Опита на Телбро в телекомуникациите и работата им с други клиенти позволява на фирмата да знае какво да иска от телекомите и максимално добре да защитава интересите ни спрямо генерираните разходи, като всяко договорено искане е отразено в договора с телекома. Това ни гарантира сигурност, че няма да се отметнат при евентуално събитие от допълнително договорените.
Софтуера за автоматично пресмятане на предложенията на телекомите спрямо генерирания трафик от минал период позволява бързо да се оценят предоставяните оферти. Благодарение на тяхната намеса намалението на месечните ни разходи при някой от фактурите ни достига до 47% спрямо плащанията ни преди новия договор.
Може би най-хубавото на услугата е, че след като се подпише договор с телекома фирмата започва да следи дали договореностите се спазват. Оказа се че още в първите фактури след подписването договорените отстъпки не се спазват. При една от фактурите сметката ни беше надписана с 29%.
Във връзка с гореизложените факти препоръчваме да се доверите на Телбро и бъдете сигурни, че те познават хватките на телекомите много по-добре от вас и споделянето на спестяването 50 на 50% си заслужава.